Gordijnen

Overgordijnen zorgen voor de decoratieve afwerking van uw inrichting. Ze dragen bij aan een verbetering van de akoestiek. Daarnaast weren ze licht en geluid van buitenaf. Onze overgordijnen zijn in vele samenstellingen en dessins beschikbaar. In onze winkel kunt u een indruk krijgen van de confectie mogelijkheden. Voor uw slaapkamer beschikken wij over extra verduisterende stoffen.
 

Voor meer uitzicht naar buiten kan vitrage uitkomst bieden. Door de inkijkafscherming, maar ook de lichtdoorlaatbaarheid van deze dunne doorzichtige gordijnen zult u de nodige privacy ervaren zonder meteen een opgesloten gevoel te hebben. Vitrage is beschikbaar in verschillende weefdichtheden waardoor u zelf de mogelijkheid heeft een juiste balans te kiezen tussen afscherming en lichtdoorlatendheid.
 

Soms is een klassieke combinatie van vitrage en overgordijnen minder geschikt. In deze interieurs kunnen stoffen die de eigenschappen van vitrage en overgordijnen combineren een betere oplossing zijn. Deze stoffen, In-betweens genaamd, bieden uw kamer de lichtdoorlatendheid van vitrage en de veelzijdigheid aan kleuren en dessins van overgordijnen.

 

Bij RESA interieur & wonen  vindt u een ruime collectie gordijnen. U vindt bij ons producten van een aantal aansprekende merken zoals, Artelux,Loft 79, Holland Haag en House of Happines. Kom naar onze winkel in Oosterwolde en laat u inspireren door onze stoffen. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste gordijn voor uw inrichting.

Wij werken o.a. met de volgende merken: